Adria Baulenas

Adrià Baulenas, de Barcelona, va iniciar la seva formació de Teatre Musical a l’acadèmia Coco Comin i Centre Dansa Catalunya, Barcelona.

Es va traslladar a Londres als 18 anys per aprofundir en els seus coneixements i formació cursant el BA (Hons) en Dansa Professional i teatre musical a l'Acadèmia Urdang, Londres.
Alguns dels crèdits durant la formació inclouen Aldolpho, The Drowsy Chaperone; Alcalde, Lend me a tenor; Ensemble, Catch me if You Can: treballar amb coreògrafs com Matt Cole, Phill Michael Thomas, entre d’altres.

Després de graduar-se, va participar en una producció de CarMen a Brighton.

Poc després d'això va començar a treballar per Princess Cruises assajant a Los Angeles i ballant en quatre dels seus diferents creuers, tenint l'oportunitat de treballar per a coreògrafs de renom internacional com Danny Teeson, Al Blackstone, entre d'altres.
En aquesta companyia, va participar en més de 14 espectacles i va tenir l'oportunitat d'actuar a l'espectacle "Born To Dance" de Stephen Schwatz i Daniel C. Levine mentre feia la volta al món, de Los Angeles i San Francisco a Australia i el Japó, coneixent ciutats de tot el Pacífic.

Actualment està estudiant dos màsters, Fisioteràpia Esportiva i Eduacació de la Dansa a la Royal Academy of Dance.

És professor a l’Institute of the Arts of Barcelona, ensenyant Jazz a la carrera de dansa i de teatre musical.

Ha coreografiat diferents Workshops de Teatre musical i la obertura dels últims Premis Zapping. 

Website Builder