Anna Hierro amb titulacio internacional i nacional

 

Anna Hierro, de Barcelona va començar a formar-se en ballet clàssic als 5 anys, realitzant tots els exàmens de la RAD fins Advanced2. Durant la seva formació va ser part de dues companyies juvenils de ballet, contemporani i jazz (Companyia Juvenil de Catalunya i Tour Jove Ballet), fent actuacions al teatre Poliorama, al festival de Benicàssim, a teatres de Toulouse i Montpellier... 

Va ballar durant 4 anys amb la companyia professional NSDansa, especialitzada en espectacles i shows de teatre musical, mentre estudiava Psicologia i Criminologia a la Universitat Abat Oliba. També impartia classes de Ballet, Contemporani Líric, Commercial Dance Fit i altres modalitats de gimnàs a escoles de dansa (Stage Escola d'Arts Escèniques) i a gimnàs (BeYouWoman y Dir). 

Va estar un any vivint a Argentina, formant-se en psicologia on va fer pràctiques de Dansa Moviment Teràpia, per fusionar les seves dues passions.
 

Va ser sel·leccionada per fer el Professional Semester a Broadway Dance Center de NYC on va ampliar i actualitzar els seus coneixements en diferents estils de dansa. 

Continua la formació en psicologia i en dansa per aprendre sobre les necessitats físiques, psicològiques, emocionals i socials que es presenten a la societat actual. Website Builder