Belen Bordes amb titulacio internacional i nacional

 

Nascuda a Barcelona  comença els seus estudis de música i dansa durant la seva infantesa.

Obté titulacions de grau elemental i grau mig de Solfeig, Cant Coral i piano en el Conservatori Superior de Música de Barcelona.

Formada a l'Escola de Dansa Isabel Porcar de Barcelona, reb classe també de professors d’alt prestigi internacional: , Debra Wayne, Joanhe O´Hara, A. Plissetski, Hayde Caycho-Vela, Rodolfo Castellanos, Norio Yoshihida, Joan Boix, Henning Albrechtsen, Virgina Valero , Juan Polo....

Titulada com a ballarina professional de dansa clàssica iniciant els estudis al Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid i finalitzant els estudis a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Acaba la seva formació com a ballarina clàssica professional per la Royal Academy of Dance al 1994 i és acceptada a l’escola professional de dansa BalletAkademie Köln on continua la seva formació.

Aconsegueix beca de la federació Catalana de professors de dansa.

Forma part de la "La companyia", Companyia juvenil de ballet de Catalunya.

Realitza nombrosos cursos d'ampliació d'estudis en institucios de renom internacional.

Aviat descobreix la seva passió per l’ensenyament i complementa la seva formació diplomant-se com a professora de dansa clàssica per la Royal Academy of Dance al 2000 (Teaching certificate).

Al 2008 obté el Grau Superior en Pedagogia de la Dansa en el Conservatori Professional de Dansa a            l’Institut del Teatre.

Fa més de 25 anys que ensenya dansa clàssica a infants a partir de 4 anys fins a alumnes professionals i  prepara i presenta a alumnes a exàmens d’aquesta institució obtenint altes qualificacions i amb un 100% d’aprovats.

En els últims anys amplia la seva  formació en teràpies naturals amb intenció de complementar  l´ensenyament de la dansa  i integrant-lo de manera hol.lística  aconseguint  millorar la salut física i emocional de les persones . Obté diploma en terapeuta de Reflexòloga Podal per la Fundació Montjoia, actualment segueix ampliant la seva formació especialitzant- se en Terapeuta de Flors de Bach.


Website Builder