Examens
PREPARACIÓ EXÀMENS ROYAL ACADEMY OF DANCE. CHILDRENS I VOCATIONAL. SEU D'EXAMENS CHILDREN PER ALTRES ESCOLES. PREGUNTA A LA SECRETARIA I T'INFORMAREM! 932112018

El sistema d'exàmens que segueix l'escola és el de la Royal Academy of Dance. Una organització reconeguda internacionalment. Cada any 230.000 estudiants d'arreu del món s'examinen seguint aquest mateix sistema. S'ofereix un ampli ventall d'exàmens d'acord als estudiants de totes les edats i ajustat a les seves habilitats i aspiracions. Igualment si el seu objectiu és practicar la dansa com a "hobby" o si la veuen com una sortida professional viable, es requereixen uns estàndards d'ensenyament adequats.

Els alumnes que superen els exàmens són guardonats amb un certificat i un full de notes de puntuació, els graus ara reben a més a més una medalla.

CLASSES PARTICULARS PER ACCEDIR A EXAMENS.

VOLS ENTRAR A L'INSTITUT DEL TEATRE? T'AJUDEM A PREPARAR LES PROVES D'ACCÉS! CLÀSSIC I CONTEMPORANI. INFORMA'T!GRUPS ESPECIALS ELS DIVENDRES A LA TARDA. Trucan's 932112018 i t'informarem del programa més convenient per a tu!

Per cursar els estudis de grau professional de dansa i obtenir el títol, cal tenir una preparació equivalent al programa del grau elemental de dansa. Els candidats han de reunir unes característiques físiques determinades. A la nostra escola et preparem perquè et presentis a la prova d'accés ben preparat!!!

CLASES DE REPÀS I ESTUDI PER TEACHER'S ELS DIVENDRES AL MATÍ DE 10 A 12H. ETS TEACHER I VOLS MILLORAR O REPASSAR EL TEU ESTUDI DEL PROGRAMA? INFORMA-TE'N! ESCOLA ISABEL PORCAR: 932112018

Reciclar-se és indispensable per a desenvolupar la tasca de professor de manera correcta. Si a més ets professor de dansa necessites estar en forma per duur a terme la teva activitat i marcar els exercicis correctament. Sovint als professors els costa trobar on poder reciclar-se i posar a to el seu cos. Si ets professor, aquest és el teu lloc. Els divendres al matí classes dirigides a professors de dansa clàssica, mètode RAD. Discussions sobre metodologia, estratègies i estudi del programa. (Convalidables per crèdits CPD).

A més durant el curs organitzem intensius amb professors convidats de renom internacional per estudiar altres sistemes pedagògics, Vaganova, Bournonville...


Website Builder